_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

16 idei originale de înfrumusețare a hainelor noastre

Suntem foarte fericite atunci când cumpărăm o haină nouă și apoi o purtăm cu cea mai mare plăcere.  Însă, o dată cu trecerea timpul, oricât de mult ne-ar plăcea haina, ne plictisim de ea și vrem ceva nou. În acest caz nu este neapărat să cumpărați o piesă nouă, ci este suficientă să o reînnoiți. Acest lucru puteți să-l faceți chiar dvs. personal.

cover-idei-practice

În prezentul articol vă vom dezvălui cum puteți transforma o haină mai veche în una nouă. Prin tehnicile prezentate mai jos puteți nu doar schimba o haină, ci să și acoperiți unele defecte ale ei. Această transformare se face rapid și fără prea multe cheltuieli.

De asemenea, suntem siguri că vă veți mândri cu noua piesă, întrucât dvs., cu propriile mâini veți realiza această transformare.

Priviți și inspirați-vă.

Realizați câteva ornamente din ață de culoare contrastantă. Efectul este neobișnuit. 

idei-practice-1
idei-practice-3
idei-practice-4
idei-practice-5
idei-practice-8
idei-practice-6

Aplicați câteva flori decupate dintr-un pulover mai vechi. 

idei-practice-7

Dantela a transformat o simplă bluză în una romantică. 

idei-practice-9idei-practice-10

Mărgeluțele sidefate fac haina mai elegantă și poate fi îmbrăcată la ocazii speciale. 

idei-practice-11
idei-practice-12

Scoateți în evidență gulerele hainelor prin aplicarea mărgelelor. În acest caz, cea mai importantă componentă este răbdare. 

idei-practice-13
idei-practice-14
idei-practice-15
idei-practice-16

Este minunat! Toți vor fi încântați și vor aprecia transformarea.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Ideipentrucasa.ro

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :