_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/folosit-aceasta-solutie-de-curatare-din-3-ingrediente-si-murdaria-din-scurgerea-cazii-disparut/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50792","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

12 moduri de utilizare a amidonului pe care mulți nu le cunosc!

Amidonul este un produs preparat din cartof. Este unul din cele mai ignorate produse care ne pot fi de ajutor, deși este prezent în fiecare bucătărie. Veți întreba de ce este ignorat? Vă răspundem la această întrebare prin prezentarea a 12 exemple de utilizare a amidonului care ne fac viața mai simplă!

1. Geamuri fără pete

1

journeyrenovations.com

Deseori obosim să ștergem geamul pentru a-l face să strălucească! Amidonul este un abraziv natural și dacă adăugați puțin în soluția pentru geamuri, atunci veți reuși să ca acestea să fie foarte curate și strălucitoare.

2. Vesela de argint va fi ca nouă

2

fb-troublemakers.com

Atunci când spălați vesela de argint, adăugați 1 linguriță de amidon și va străluci ca în prima zi.

3. Covoare curate

3

apassion4cleaning.com

După o petrece sau din cauza neatenției puteți face pete de grăsime pe covor. Pentru a le înlătura presărați amidon direct pe pete. După care strângeți cu aspiratorul. Murdăria este absorbită de amidon și dispare. Dacă pata este mai dificilă, atunci faceți un amestec de amidon și petrol în raport de 1:1.

4. Piele iritată 

4

youtube.com

Dacă v-ați ars la soare sau v-a mușcat vreo insectă, vă vine în ajutor același amidon. Amestecați-l cu puțină apă și aplicați-l pe piele. După ce s-a uscat vă veți simți mult mai bine. Înainte de a îmbrăca o haină, presărați cu amidon zonele afectate ale pielii.

5. Mirosuri neplăcute 

5

eiteldaniel.com

Mirosul specific de adidași sau altă încălțăminte poate fi eliminat prin presărarea în aceștia a amidonului. Lăsați să acționeze pe timpul nopții. Dimineața veți observa că mirosul s-a absorbit.

6. Haine perfecte 

6

guidepall.com

Acest truc îl foloseau bunicele noastre și erau mereu frumoase și îngrijite. Acum există, însă, soluții speciale pentru a apreta cearșafurile. Ele au miros plăcut și ușurează procesul de călcare, însă aceste soluții sunt destul de scumpe. Este, însă, foarte ușor să le preparați acasă. Turnați apă distilată în pulverizator și adăugați puțin amidon în următoarea proporție: 1 lingură de amidon la 1 pahar de apă. Pentru aromă puteți adăuga uleiuri esențiale. Soluția poate fi utilizată, atunci când amidonul se va dilua.

 7. Împrospătarea unei haine de piele

8

domebra.com

Este același principiu ca în cazul covorului. Trebuie să presărați amidon pe pata murdară de pe haină sau alt obiect din piele. Lăsați să acționeze peste noapte, după care ștergeți amidonul cu o țesătură umedă.

8. Pudra pentru corp

9

australianperfumejunkies.com

Pentru a face acest produs cosmetic acasă, amestecați puțin amidon cu câteva picături din uleiul esențial preferat. Acum pudra aromată pentru corp este gata. Are componente naturale, este transparentă și are efect de calmare!

9. Jucării de pluș vechi

10

lotuseldercarehomes.com

Uneori trebuie să curățim și jucăriile de pluș mai vechi. Puneți jucăria preferată într-o pungă cu amidon. Scuturați-o și lăsați-o peste noapte. Dimineața aspirați cu aspiratorul jucăria. Ați readus copilăria!

10. Îngrijirea animalelor

11

wallpaperhi.com

Când îngrijiți blana animalelor de companie aplicați și niște amidon. La fel ca șamponul uscat el absoarbe murdăria și se piaptănă ușor.

11. Mobila de lemn

12

themarsknowledge.com

Amestecul din amidon și apă în raport de 1:1 este o modalitate eficientă de a curăța mobila din lemn.

12. Șampon uscat

blog.modcloth.com

blog.modcloth.com

Nu trebuie să cheltuiți prea mulți bani, presărați rădăcina părului cu amidon și pieptănați-vă. Efectul este la fel ca al șamponului din comerț, doar că producătorii nu vă vor spune despre aceasta. Dacă veți adăuga puțin ulei de lavandă, atunci efectul va fi și mai bun, deoarece lavanda nu permite părului să se îngrașe repede.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :