_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/rochii-moderne-pentru-femei-plinute-2017/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=51351","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

10 sfaturi practice de a îndepărta mirosurile neplăcute din casa ta!

O locuință confortabilă înseamnă curățenie, ordine și miros plăcut. Nu este neapărat să aveți lucruri scumpe, important este să fie îngrijită. Pentru aceasta gospodinele trebuie să respecte câteva reguli simple. Redacția noastră a selectat câteva dintre ele și vi le prezentăm în acest articol.

Îndepărtarea mirosurilor neplăcute din locuință

1. Aerisiți locuința de cel puțin trei ori pe zi, precum și după prepararea bucatelor sau după ce ați folosit substanțe puternic mirositoare. Mișcarea curenților de aer prin camere preîntâmpină îmbibarea mirosurilor în lucrurile, în mobila, în covoarele din locuință. De asemenea, este necesar ca permanent să fie deschisă o fereastră, să aveți sisteme de ventilație în bucătărie și baie.

2. Picurați câteva picături de lavandă pe pernele din dormitor. Veți dormi mai liniștit și lenjeria de pat va avea un miros plăcut.

3. Periodic, puneți în cuptorul cu microunde pentru 30 de secunde o cană cu apă cu suc de lămâie. Astfel, veți îndepărta orice miros neplăcut din cuptor.

4. Dacă, la bucătărie, ați ars ceva sau sunt mirosuri neplăcute. Fierbeți într-un vas fără capac timp de jumătate de oră, jumătate de litru de apă cu sucul de la jumătate de lămâie și cinci cuișoare.

5. Puneți în cuptor, imediat după ce ați gătit, coajă de portocală și lăsați-o până se răcește cuptorul.

6. Mirosul de la țevi puteți să-l îndepărtați cu această soluție. Puneți în scurgere bicarbonat de sodiu, sare grunjoasă, oțet în raport de 1:1:2. Lăsați să acționeze 15 minute după care clătiți cu apă fierbinte.

7. Mirosurile neplăcute din frigider pot fi îndepărtate cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. De exemplu, puneți în frigider un pahar cu bicarbonat diluat cu apă sau puteți pune într-un recipient de plastic doar bicarbonat de sodiu. Schimbați conținutul o dată la trei luni.

8. Turnați în apa pentru fierul de călcat o soluție slabă de apă cu lavandă sau alte mirosuri de flori.

9. Pe rafturile cu haine puneți punguțe din pânză de in umplute cu coajă de portocală, boabe de cafea, păstăi de vanilie sau bețișoare de scorțișoară.

10. Clătiți vesela de pește cu oțet, iar mâinile frecați-le cu boabe de cafea.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :