_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/creierul-omului-batran-2/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50535","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

10 erori în îngrijirea aspectului fizic pe care le faci zilnic. Află în ce mod le poţi corecta!

Fiecare doamnă şi domnişoară dedică foarte mult timp aspectului său exterior pentru a arăta grozav, dar de multe ori se întâmplă ca toate eforturile să fie zădărnicite de unele greşeli comune pe care le facem atunci când ne îngrijim de aspectul fizic. Astăzi redacţia noastră va împărtăși cu dvs. câteva trucuri simple, care vă vor salva frumuseţea şi vă vor ajuta să arătaţi mai tânără

Trucuri pentru fete

1. În timpul îngrijirii zilnice a corpului nu ignoraţi zona gâtului şi a decolteului. Anume aici se observă cel mai mult  primele semne de îmbătrânire ale pilelii. Hidrataţi în mod regulat aceste zone, ca la 40 de ani să arătaţi de 30.

нанесение крема на шею

2. Cât de des vă curăţaţi periile pentru make-up? Pe ele se acumulează bacterii dăunătoare care cauzează acneea şi iritaţia. Periile trebui curăţate cel puţin de 2 ori pe săptămână.

мыть кисти для макияжа

3. Multe fete folosesc scruburi pentru faţă. De fapt acesta este un obicei rău, din moment ce, împreună cu celulele moarte, dvs. îndepărtaţi şi stratul protector al pielii. Pentru curățarea zilnică a tenului trebuie să folosiți soluţii mai puţin agresive, cum ar fi peelingul enzimatic.

скраб для лица польза или вред

4. Alimentaţia corectă este cheia unui aspect frumos. Persoanele care consumă alimente vegetale bogate în proteine sunt mai puțin afectate de probleme ale pielii.

правильное питание

5. Prinderea constantă a părului în coadă îi afectează structura. Aranjaţi-vă părul în acest mod nu mai des de o dată pe săptămână.

вред резинок для волос

6. Combinația incorectă a produselor cosmetice vă poate afecta pielea. Nu în zadar cosmeticienii insistă asupra faptului de a folosi produse cosmetice de aceeași marcă.

как выбрать косметику для макияжа

7. Orice tip de machiaj trebuie îndepărtat înainte de culcare.

забыла смыть макияж

8. Pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii, nu uitați să utilizați crema de protecție solară.

солнцезащитный крем польза

9. Folosirea frecventă a apei calde afectează în mod negativ pielea: ea își pierde elasticitatea. Se recomandă să faceţi băi cu apă caldă cel mult o dată pe săptămână.

горячая ванна польза и вред

10. Fetele care folosesc deseori uscătorul de păr ar trebui să ţină cont de acest truc: pentru a evita deteriorarea părului, uscaţi-l cu aer cald, dar nu fierbinte.

сушить волосы феном или нет

Nu uitaţi să împărtăşiţi aceste trucuri utile de îngrijire a corpului cu prietenele şi rudele dvs.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :