_ap_ufes{"success":true,"siteUrl":"perfect-ask.com","urls":{"Home":"http://perfect-ask.com","Category":"http://perfect-ask.com/category/viata/animale/","Archive":"http://perfect-ask.com/2017/03/","Post":"http://perfect-ask.com/eliminati-acidul-uric-preveniti-podagra-si-durerea-de-articulatii-aceste-remedii-au-un-efect-rapid/","Page":"http://perfect-ask.com/detalii-contact-2/","Attachment":"http://perfect-ask.com/?attachment_id=50591","Nav_menu_item":"http://perfect-ask.com/59/","Advanced_ads":"http://perfect-ask.com/advanced_ads/perfect-ask-info-adnow-sidebar/"}}_ap_ufee

Articole Populare

10 ani de cercetări au demonstrat că există legătură între băuturile carbogazoase dietetice și bolile de inimă

Cu un an în urmă am încercat să slăbesc. Am început să fac sport, să țin un regim alimentar hipocaloric, care este foarte important. În acest context am stabilit că zahărul era inamicul meu nr. 1. Îmi plăceau mult băuturile carbogazoase, deci am renunțat la ele. Însă le-am înlocuit cu băuturi carbogazoase dietetice, considerând că acestea sunt inofensive și nu acționează asupra greutății.

4

Băuturile carbogazoase dietetice au un gust puțin diferit de cele obișnuite, dar sunt tentante prin faptul că au zero calorii. Astfel, am început să le beau fără a mă simți vinovat de ceva. O mare greșeală… Un studiu recent a demonstrat că băuturile dietetice pot crește riscul de boli cardiovasculare.

O cercetare de amploare, efectuată sub conducerea lui Dr. Ankur Vyas de la Universitatea din Iowa, a fost realizată pe un eșantion de 60.000 de femei, pe o perioadă mai mare de 9 ani. Studiul a scos la iveală faptul că femeile care consumau două sau mai multe cutii de băuturi pe zi erau supuse unui risc cardiovascular de 30%, iar riscului de a deceda din cauza unei boli cardiovascular de 50%. De asemenea, s-a demonstrat că cei care consumă băuturi dietetice prezintă probleme de sănătate de la vârste fragede.

„Aceasta este cea mai amplă cercetare pe această temă și rezultatele noastre coincid cu alte cercetări anterioare, în special ce țin de legătura dintre băuturile dietetice și sindromul metabolic”, a explicat Vyas.

Înfricoșător! Probabil mă voi obișnui deja să beau doar apă.

 

Autor text: Perfect-ask.com

Sursa: Metaspoon.com

Comentarii

Comentarii

error:
x
Urmăreşte Perfect Ask :